top of page
2022-12-18 WKS Eindhoven 097 - kopie.jpg

samenwerkingen
en partnerships

De Weekendschool mag al vele jaren rekenen op de steun van onderstaande bedrijven en fondsen.

Deze steun is van vitaal belang om de Weekendschool gratis aan te kunnen bieden aan onze leerlingen.

Een partnerschap is altijd maatwerk. Graag kijken wij samen met u naar naar welke samenwerkingsvorm het beste past bij uw bedrijf, doelstellingen en wensen. 

De Weekendschool mag al vele jaren rekenen op de steun van onderstaande bedrijven en fondsen.

Deze steun is van vitaal belang om de Weekendschool gratis aan te kunnen bieden aan onze leerlingen.

Er zijn veel verschillende vormen van samenwerking mogelijk zoals bijvoorbeeld het adopteren van een thema of steun in de vorm van een financiële bijdrage.

ASML Foundation

Sinds 2016 steunt ASML Foundation,

ASML’s ‘goede doelen stichting’, de Weekendschool. 

Christel Keizer - Director ASML Foundation: ASML Foundation’s missie is gelinkt aan die van ASML: de kwaliteit van leven verbeteren. ASML doet dit door het ontwikkelen van micro-chips, die steeds meer kunnen. ASML Foundation steunt projecten die zich richten op onderwijs voor kinderen. 

Maar we steunen niet alleen met geld, wij vinden het ook belangrijk om onze kennis en ervaring te delen. Daarom heeft ASML een vrijwilligersbeleid waarbij onze mensen acht uur per jaar in werktijd vrijwilligerswerk kunnen doen. Ook voor en bij de Weekendschool Eindhoven!

Christel Keizer - ASML Foundation-

"We steunen niet alleen met geld, wij vinden het ook belangrijk om onze kennis en ervaring te delen".

catharina ziekenhuis

Het Catharina ziekenhuis is al sinds de opstart van de Weekendschool een trouwe partner. Ieder jaar verzorgen zij het thema Geneeskunde. Een ontzettend leerzaam en leuk thema.

 

Daarnaast mogen we al meer dan 13 jaar gebruik maken van de lesruimtes. Een mooi voorbeeld van een duurzame samenwerking.

De Weekendschool past goed bij de kernwaarden van het ziekenhuis. We zijn ambitieus, en als er nou 1 ding is wat de kinderen van de Weekendschool zijn, is het zeker ambitieus. Edwin Knots -staflid en kinderarts Catharina Ziekenhuis-

Edwin Knots - Catharina Ziekenhuis-

- "De kinderen van de Weekendschool zijn eigenlijk het echte goud".-

Summa College 
zorg en welzijn

Sinds december 2021 vinden onze lessen plaats op het Summa College Zorg en Welzijn te Eindhoven.

De Weekendschool mag gebruik maken van de lokalen en andere faciliteiten die normaal gesproken op zondag niet in gebruik zijn.

Tijdens het thema technologie en Design van de Weekendschool verzorgden studenten van het Summa College interessante en leerzame activiteiten voor onze leerlingen.

Deze samenwerking staat nog maar aan het begin en smaakt zeker naar meer. We hopen in de komende jaren nog veel meer manieren te vinden om met elkaar samen te werken.

2022-01-30 Trudo Eindhoven 002.jpg

 -"Het Summa College wil op deze manier een bijdrage leveren aan het vergroten van de kansengelijkheid in de stad."-

Mansveld Techniek

Mansveld Techniek steunt de Weekendschool Eindhoven door middel van de adoptie van een lesdag Techniek.

Met deze samenwerking bundelen we de krachten van Mansveld en de Weekendschool om de jeugd te inspireren en te stimuleren hun talenten te ontdekken én te ontwikkelen.  Mansveld gelooft dat technologie de toekomst heeft en dat het belangrijk is om jongeren hiermee te laten kennismaken. 

 

Inclusiviteit en ontwikkeling staan centraal bij beide organisaties, waarbij we geloven dat iedereen de kans moet krijgen om zijn of haar talenten te ontplooien. Motivatie is daarbij een belangrijke factor.

 -" Zowel de Weekendschool als Mansveld beschikken over de kennis en het enthousiasme om deze motivatie in de jeugd naar boven te halen."-

AKD Benelux Law firm

​​Bij AKD creëren we graag een gelijkwaardig speelveld voor jongeren, daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Weekendschool Eindhoven.

 

Al meer dan 15 jaar promoot Weekendschool Eindhoven gelijkheid in de stad en biedt kinderen een extra kans om erachter te komen wat ze later willen worden.
 

2023-02-05 WKS Eindhoven 084.jpg

 -"Als partner zijn we er trots op een rol te spelen bij het bevorderen van gelijke kansen voor kinderen en jongeren door te investeren in persoonlijke groei en onderwijs."-

sponsors&partners

ASML.png
Gemeente-Eindhoven-1_0_edited.png
STICHT_1.png
Ontwerp zonder titel (3).png
MICROLAB_LOGO_BLUE.png
MKo logo wit.png
Logo-CZE_edited.png
akd_blf_logo3_RGB_Darkblue_cursief.png
Mansveld_logo_Techniek_CMYK.jpg
Logo-Villanova-hoge-kwaliteit.jpg
Logo_Stichting_Antonius-Transparant.png
bottom of page