top of page

Een partnerschap is altijd maatwerk. Graag kijken wij

samen met u naar naar welke samenwerkingsvorm het

beste past bij uw bedrijf, doelstellingen en wensen. 

De Weekendschool mag al vele jaren rekenen op de steun van onderstaande bedrijven en fondsen. Deze steun is van vitaal belang om de Weekendschool gratis aan te kunnen bieden aan onze leerlingen.

Er zijn veel verschillende vormen van samenwerking mogelijk zoals bijvoorbeeld het adopteren van een thema of steun in de vorm van een financiële bijdrage.

voorbeelden van samenwerkingen

ASML Foundation

Het Catharina ziekenhuis is al sinds de opstart van de Weekendschool een trouwe partner. Ieder jaar verzorgen zij het thema Geneeskunde. Een ontzettend leerzaam en leuk thema. Daarnaast mogen we al meer dan 13 jaar gebruik maken van de lesruimtes. Een mooi voorbeeld van een duurzame samenwerking.

Edwin Knots - Catharina Ziekenhuis-

"-De kinderen van de Weekendschool zijn eigenlijk het echte goud-"

De Weekendschool past goed bij de kernwaarden van het ziekenhuis. We zijn ambitieus, en als er nou 1 ding is wat de kinderen van de Weekendschool zijn, is het zeker ambitieus. Edwin Knots (staflid en kinderarts Cath. Ziekenhuis)

 

Sinds 2016 steunt ASML Foundation,

ASML’s ‘goede doelen stichting’, de Weekendschool. 

Christel Keizer - Director ASML Foundation: ASML Foundation’s missie is gelinkt aan die van ASML: de kwaliteit van leven verbeteren. ASML doet dit door het ontwikkelen van micro-chips, die steeds meer kunnen. ASML Foundation steunt projecten die zich richten op onderwijs voor kinderen. 

Maar we steunen niet alleen met geld, wij vinden het ook belangrijk om onze kennis en ervaring te delen. Daarom heeft ASML een vrijwilligersbeleid waarbij onze mensen acht uur per jaar in werktijd vrijwilligerswerk kunnen doen. Ook voor en bij de Weekendschool Eindhoven!

Catharina ziekenhuis

Christel Keizer - ASML Foundation-

"We steunen niet alleen met geld, wij vinden het ook belangrijk om onze kennis en ervaring te delen".

sponsoren en partners

STICHT_1.png
Gemeente-Eindhoven-1_0_edited.png
MICROLAB_LOGO_BLUE.png
MKo logo wit.png
Logo-CZE_edited.png
Logo-Villanova-hoge-kwaliteit_edited.png
Ontwerp zonder titel (2).png
ASML.png
bottom of page